Events

Sevn Alias, WSTRN, Metro Boomin en meer nieuwe namen voor Encore Festival bekend

  1. Newschevron right
  2. Sevn Alias, WSTRN, Metro Boomin en meer nieuwe namen voor Encore Festival bekend

Dit jaar is er weer een super dikke line-up voor het Encore Festival! Zo staat niemand minder dan Fetty Wap op het NDSM-werf. Vandaag zijn er weer nieuwe namen bekend gemaakt.

Internationale acts
Zo komt de Amerikaanse hiphopproducer Metro Boomin naar ons kikkerlandje. Hij werkte eerder voor grote artiesten als Future, Drake en Kanye West.

We krijgen ook bezoek van de Britse formatie WSTRN. Ze braken vorig jaar door met het aanstekelijke nummer In2. Dit zijn overigens niet de enige Britten die de overtocht maken. Zangeres, rapper en producer Lady Leshurr representeert de ladies tijdens het festival. De laatste Brit in het rijtje is het multitalent Jay Prince, die je onder andere kent van de track Polaroids.

Uit Frankrijk komt één van de populairste rappers van dit moment; MHD. Met zijn afro trap tracks wist hij online binnen drie maanden door te breken.

Nederland
In ons eigen land barst het natuurlijk ook van de grote artiesten. Zo staan Sevn Alias, Ganz, Jarreau Vandal en Encore All Stars (met o.a. SF, Jonna Fraser, Boef en Hef) op het podium.

Ster advertentie
Ster advertentie