Events

Antilliaanse Feesten

  1. Newschevron right
  2. Antilliaanse Feesten
Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer tijd voor de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten (België). Het was een weekend vol Latin & Caribbean music, van Merengue tot Salsa en van Bachata tot Reggaeton!
Zo waren er optredens van o.a. Angel y Khriz (ter vervanging van Wisin y Yandel), Machel Montano, Grupo Gale, Carimi, K-Liber4life en Monchy y Alexandra! Ook FunX was erbij met reports en interviews.

Klik hier om de foto's te bekijken.Bekijk hier beelden van het FunX report van Yahia.

{youtube}gdSyaXHmEng{/youtube}Machel Montano Grupo Galé Wisin y Yandel
Wie zijn energieke show vorig jaar zag, moet toegeven dat Machel een bijzonder powerful live performer is. Hij komt dan ook graag terug op "the most marvelous festival he ever saw".
Machel Montano en zijn band XTatik wordt ongetwijfeld de headliner van de eerste festivaldag van Antilliaanse Feesten!
Grupo Galé is een salsa-orkest uit Medellin, Colombia. Ze staan onder leiding van El Maestro Diego Galé.
Dit orkest heeft het patent op de meest dansbare salsa van het universum. Ze spelen traditionele salsa, met een moderne twist. Dus als je houdt van Salsa, check dan Grupo Galé!!
Het dynamische duo Wisin y Yandel uit San Juan, Puerto Rico met hits als "Rakata" en "Pam Pam" komt naar Antilliaanse Feesten!
Hun FunXhit "Rakata" is op Youtube al 3 miljoen keer bekeken en "Pegao" staat al op 8 miljoen views! Dus weet wat je kunt verwachten van deze mannen!
Carimi Monchy y Alexandra K-Liber4life
Carlo, Richard en Michael hebben geen introductie nodig, want deze boys hebben een abonnement op Hoogstraten. Carimi is al enkele jaren de best verkopende en populairste live-groep uit de Haitiaans compas-popmuziek. Dit optreden wordt een must voor iedereen die houdt van muziek dat live moet worden geproeft! Dit Dominicaanse muziekduo staat voor een mix van de Carribische bachata met een vleugje rock, Antilliaanse muziek en folkloristische Dominicaanse muziek. Ondertussen hebben ze al meerdere succesvolle albums op hun naam staan waarvan er al meer dan een half miljoen zijn verkocht. Op zo'n exotisch feest kan één groep natuurlijk niet ontbreken. Je merkt hun aanwezigheid al door de temperatuurstijging in het publiek. Teddo-Juice, Pugistix en Mega-Master, niemand minder dan K-Liber4life komt ook langs in Hoogstrate! Let jij even niet op, en voel je de vloer onder je trillen? Dan is K-Liber4life in da house!
Ster advertentie
Ster advertentie