Events

Bekijk de beelden van Festival Mundial 2010

  1. Newschevron right
  2. Bekijk de beelden van Festival Mundial 2010
Op 18, 19 en 20 juni stond Tilburg in het teken van Festival Mundial. Nationale en internationale artiesten waren aanwezig om het driedaagse festival onveilig te maken. Wat dacht je van onder andere N.E.R.D, Sean Paul, Caro Emerald, Alain Clark en Waylon! FunX was erbij, bekijk nu de foto's en interview met Gentlemen!

Festival Mundial
Al meer dan twintig jaar staat Festival Mundial bekend om de mix van muziek en cultuur. Op het festival spelen de elementen muziek, sfeer, verrassing, kunst, actuele thema's en ontmoeting met andere culturen een belangrijke rol. Mundial vindt drie dagen plaats in het Leijpark in Tilburg.

Foto's

Bekijk de foto's van dit jaar!

Video's
FunX presentator Fernando sprak op Mundial met Gentlemen. Bekijk de video:Line-up
Op het festival stonden o.a. de volgende artiesten:

N.E.R.D (zaterdag, 21:45 uur)
N.E.R.D is een Amerikaanse rock, funk en hiphop band en bestaat uit Pharrell Williams, Chad Hugo en Shay Haley. Hun nieuwe album Nothing komt in december uit. Vorige maand kwam hun nieuwste single Hot 'n Fun met Nelly Fortado uit. Bekijk de videoclip van Hot 'n Fun.

Sean Paul (zondag, 21:45 uur)
Sean Paul is een Jamaicaans R&B, hiphop en dancehall-artiest. Na een stilte van vier jaar maakte Sean Paul een succesvolle comeback in 2009 met So Fine en Press It Up. In december van dat jaar bracht de dancehall-artiest het nummer Hold My Hand uit. Bekijk de clip van Press It Up.

Gentleman & the Evolution (zaterdag, 19:45 uur)
Gentleman, Otto Tillman is een Duitse zanger van reggae geboren in Osnabrück in Duitsland. Gentleman is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste Europese reggae sterren. Eind maart bracht Gentleman zijn nieuwste single It No Pretty uit. Bekijk de videoclip van It No Pretty.

Benieuwd wie er nog meer optraden? Check het volledige programma.

Ster advertentie
Ster advertentie