Events

De week van de digitale radio op FunX

  1. Newschevron right
  2. De week van de digitale radio op FunX

Misschien heb je de spot de afgelopen tijd wel voorbij horen komen, maar er is dus iets nieuws en dat moet jij weten! Digital Radio+, hiermee kan je radiozenders gratis en in perfecte kwaliteit door heel Nederland ontvangen.


Win!
Speciaal daarom win je deze week bij FunX voor de verandering geen tickets voor een vet concert, maar maak je kans op een super coole digitale radio waarmee je FunX digitaal je huiskamer in kan knallen! Hou je oldschool radio dus maar goed in de gaten; FunX geeft deze hele week digitale radio's weg!

Voordelen!
Noem mij eens wat voordelen van dat Dital Radio+ dan. Jazeker! Je hebt geen last meer van ruis en onderbrekingen. Daarnaast heb je beter geluid en zoek je zenders gewoon lekker simpel op naam en niet op frequentie. Dat is nog niet alles, want je kan ook nog muziek direct opslaan in het geheugen en even checken welke nummers er later worden gedraaid.

Go digital
FunX geeft jou de kans om mee te gaan met de tijd en een digitale radio te winnen. Deze draagbare radio is zo licht als een veertje en kan je dus overal mee naar toe nemen. In de trein, in het park, op het strand, op de wc, je kan hier zowat overal FunX mee ontvangen.

Je favoriete zenders, waaronder FunX natuurlijk, kan je allemaal voorprogrammeren. Zowel DAB, DAB+ als FM-zenders kan je hierop ontvangen. Het is tijd om je oude radio bij het grofvuil te zetten. Doe mee en maak kans op die digitale radio!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op een dope digitale radio!

*De te winnen radio kan afwijken van de afbeelding.


{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/158AnaAdsuJQYCeC63wTlZ41av2fU6gp_ORAjwe8E9A8/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie