Events

State Awards 2010 deze maand in Rotterdam

  1. Newschevron right
  2. State Awards 2010 deze maand in Rotterdam
Welke Nederlandse hiphopartiest wordt Beste Artiest 2010? Deze en nog elf andere awards worden uitgereikt tijdens de derde editie van de State Awards. Wie er op vrijdag 26 november met de meeste awards naar huis gaan wordt voor het overgrote deel bepaald door het publiek.

The Opposites (4), Hef (3), Önder & FS Green (3) zijn in de meeste categorieën genomineerd. Van maandag 18 oktober tot maandag 15 november kan er via StateAwards.nl worden gestemd op de beste artiest, groep, single, album, clip, live act, dj, producer, mixtape, Nieuwe Revu’s Rookie of the Year en 101Barz Award. De winnaar van de Life Time Achievement Award 2010 wordt door de kiescommissie bepaald.

Met hun stem supporten fans niet alleen hun favoriete artiest, maar dingen ze ook mee naar exclusieve toegangskaarten voor de uitreiking op 26 november en prijzenpakketten. De State Awards vindt dit jaar plaats tijdens de eerste editie van Buma Rotterdam Beats. Buma Rotterdam Beats is een nieuw platform voor hiphop, R&B, dubstep, soul & reggae en bestaat uit een tweedaags festival op vijf podia en een internationale conferentie voor de scene.

Wil je ook aanwezig zijn bij de State Awards 2010? Ga dan snel naar www.funxhiphop.nl en maak kans op 2 kaarten!
Ster advertentie
Ster advertentie