Events

FunX presents Ryan Leslie

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Ryan Leslie
De ramen van de Paradiso worden er op donderdag 30 oktober uit geknald tijdens het optreden van Ryan Leslie! Wil jij nou ook bij dit spetterende optreden van de Amerikaan met live band aanwezig zijn? Hou je radio dan goed in de gaten; FunX geeft deze week kaarten weg!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Ryan Leslie heeft in zijn muzikale carrière niet alleen de sterren van de hemel gezongen, maar ook veel geproduceerd en geschreven voor andere artiesten. Zo werkte hij eerder aan nummers voor Keri Hilson, Beyoncé, Britney Spears, LL Cool J en Rick Ross.

Leslie kwam zelf in de spotlights te staan na het uitbrengen van nummers als 'Addiction', 'How It Was Supposed To Be' en 'Diamond Girl'. Hierna volgde zijn debuutalbum 'Ryan Leslie'. Door het succes van de cd volgden meer studioalbums. Met zijn tweede cd 'Transition' wist de singer-songwriter/rapper een Grammy nominatie binnen te slepen. Ryan heeft weer een nieuw album voor zijn fans in de planning staan. Hij lanceerde hier afgelopen weekend de videoclip New New van.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Zj9XwUnHbHiODHiNJKdZKLvAwlDl_F965p4AWj7I35k/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie