Events

Alle optredens @ Parkpop 2008!

  1. Newschevron right
  2. Alle optredens @ Parkpop 2008!
Wat was het zondag een feest in het Haagse Zuiderpark! Het zonnetje scheen en aan goeie muziek was er geen gebrek. The Opposites rockten de XStage.. Smooth reggae kwam van Morgan Heritage. Ze zongen o.a. hun XChart nr 1 hit Nothing To Smile About. Orishas, speciaal overgevlogen uit Cuba, zorgde voor de Latin vibes.
UPDATE: Nu met video's van: Bujumouse, Concrete, Lady K-Wida, L4, Kleine Jay & Cartes en Maj Farah! Check de vids!

Morgan Heritage, Orishas en The Opposites LIVE @ Parkpop 2008
Winnaars XStage: Bujumouse, L4, Lady K-Wida @ Parkpop 2008
Concrete, Kleine Jay & Cartes en Maj Farah
@ Parkpop 2008

Morgan Heritage
@ XStage: 17.55uur
Orishas
@ XStage: 19.25uur
The Opposites
@ XStage: 15.55uur
Morgan Heritage is de absolute top van de rootsreggae. Ze kwamen eerder dit jaar al langs in de studio bij FunX. Nu staan de kinderen van reggae-legende Denroy Morgan in het Zuiderpark als meest gevraagde reggae-act ter wereld! Deze wereldsterren veroverden de aardbol met hun innoverende combinatie van traditionele Cubaanse melodie├źn en hiphop. Tropische hiphop? Oordeel zelf, want deze drie zeer getalenteerde muzikanten zijn niet in een hokje te plaatsen! Ze noemen zich Willy en Big 2, maar samen vormen ze The Opposites, omdat Twan lang en blank is en Willem klein en donker. Inmiddels zijn ze een van de beste hiphopacts uit Nederland en staan ze elk weekend in een uitverkochte 'venue'!
Winnaar Haagse XStage
@ XStage: 13.00uur
Maj Farah
@ XStage: 16.55uur
Kleine Jay
@ XStage: 15.05uur
Op vrijdag 27 juni vond op de Haagse Grote Markt de finale plaats van de voorronde voor de Haagse XStage. De rapformatie Bujumouse, de band L4 en Lady K-Wida en kwamen als winnaars uit de bus. Zij stonden tijdens Parkpop dus op de XStage. Check nu snel de foto's! Ze is heel lang een succesvol fotomodel geweest maar is altijd blijven flirten met haar grote liefde: muziek! Maj Farah won de kweekvijver bij TMF en sindsdien zingt de beeldschone zangeres de sterren van de hemel. Kom dus op tijd naar Parkpop voor Maj Farah. Een lust voor het oor en het oog! Kleine Jay is de eerste artiest op de XStage! Da's niet voor niets: hij ging er eind 2007 in Paradiso vandoor met de Grote Prijs van Nederland! Kleine Jay won o.a. studiotijd, professionele coaching, persfoto's, een videoclip, een budget van 5000 euro en een optreden op Parkpop!
En natuurlijk: Sheryl Crow, Moke, Racoon en Kula Shaker! Verder kun je op de 29ste van juni nog genieten van de vele hapjes en drankjes op Parkpop! Voor meer info, check je de website: www.parkpop.nl

{youtube}frZdK3PWNEA{/youtube}


Ook in 2007 was FunX erbij met een eigen XStage. De foto's van deze editie kun je bekijken door te klikken op het plaatje hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie