Events

FunX presents WOO HAH!

  1. Newschevron right
  2. FunX presents WOO HAH!

De line-up van FunX presents WOO HAH! is compleet! Vandaag maakte de organisatie van het hiphopfestival de laatste namen bekend. CANNIBAL OX, LAPALUX, CJ FLY, MOCROMANIAC, CHO, DR. MOON’S FLUFF DISCO en TOM MAAS maken de line-up compleet. Eerder werden al grote namen aangekondigd waaronder BIG SEAN, CYPRESS HILL, RUN THE JEWELS en JOEY BADA$$. WOO HAH! vindt op zaterdag 4 juli plaats in de Tilburgse Spoorzone.

Cannibal OX

Het legendarische underground hiphop-duo Cannibal OX is één van de namen die is toegevoegd aan de line-up. Hun debuut ‘The Cold Vein’, werd geproduceerd door El-P (die met Run The Jewels ook op WOO HAH! staat), en staat bekend als één van de meest grensverleggende hiphopalbums ooit. Daarna werd het lange tijd stil rond het duo, totdat dit jaar ineens een tweede album uitkwam: ‘Blade Of The Ronin’. Genoeg reden voor WOO HAH! om deze twee heren naar Tilburg te trekken.

Cho & MocroManiac

Uit Nederland komt Cho met zijn grote FunXhit 'Misschien Wel Hè' naar Tilburg. Dr Moon neemt zijn Fluff Disco mee naar Spoorzone. Dat betekent dat de producer die je kent van de Great Minds en de Wu-Tang Clan diverse bekende gasten meeneemt voor een speciale set. Wie of wat? Dat blijft nog even geheim. Wie ook op WOO HAH! staat is MocroManiac. De rapper brak door als één van de Hydroboyz, maar solo is hij inmiddels ook succesvol bezig.

UPDATE: FUNX PODIUM

FunX is tijdens Woo Hah aanwezig met een eigen podium! Op de FunX Stage staan onder andere Deux Deux (Rosco & Hayzee), Mocromaniac, Feis en Winne.

Ster advertentie
Ster advertentie