Events

FunX presents Fuse ODG & La Rouge

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Fuse ODG & La Rouge
Op 28 februari kan je bij Afro Dance XXL in The Sand helemaal losgaan met optredens van onder meer Fuse ODG en La Rouge! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor die bijzondere avond. Hou je radio dus goed in de gaten!


Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.


Fuse ODG brak vorig jaar door met zijn aanstekelijke track Antenna. Hij wist hiermee de zevende positie in de Britse charts te pakken. Hij won daar bovendien een prijs mee bij de MOBO Awards in de categorie Best African Act. De Ghanese Brit releaste later een remix met Wyclef die je ook op FunX voorbij hebt horen komen. Voor de lancering van de mix heeft de zanger ook nog een ander vet nummer gereleast, namelijk Azonto. Onlangs knalde Fuse er een nieuwe track uit waarmee hij zijn eigen record in de Britse hitlijsten heeft weten te verbreken.

La Rouge heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze Surinaamse formatie brengt al jaren mensen aan het schudden en schuren. In 2005 hadden ze een grote hit met het nummer 'Je Doet!' en 'Als je weet wat je doet'. Op deze tracks hebben de artiesten samengewerkt met de RMXCRW. La Rouge is de enige groep die op 28 februari voor de Surinaamse flavor zorgt.

Fuse ODG en La Rouge zijn niet de enige acts bij Afro Dance XXL. Uit Ghana worden Joey B en R2Bees overgevlogen naar Nederland om je aan het dansen te krijgen. Daarnaast zijn er verschillende dj's aanwezig die dikke beats uit de speakers laten pompen. Dit mag je gewoon niet missen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1vzUQx79q5zkajVbLDjQhO78RNfoIi7Piu_S9aymKZWs/viewform?embedded=true" width="550" height="750" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie