Events

Abdelkader Benali zoekt schrijvers

  1. Newschevron right
  2. Abdelkader Benali zoekt schrijvers
Schrijver Abdelkader Benali's nieuwste boek 'De stem van mijn moeder' gaat over een fotograaf, zoon van Marokkaanse ouders. De relatie tussen de zoon en de ouders is door een ingrijpende gebeurtenis in Marokko veranderd.
Er wordt weinig tegen elkaar gezegd, de moeder zwijgt zelfs. Gaat dit nog veranderen en hoe kijkt de ongetrouwde fotograaf naar zijn ouders die hier in Nederland wonen?


Abdelkader Benali vertelt in FunXtra op zondag, Moederdag, 10 mei over de moeder die niet meer met haar zoon praat.
De schrijver is een druk man, want naast het schrijven van boeken is hij ook druk met het verzamelen van mooie kinderverhalen voor een kinderboekenproject. Hij roept daarom beginnende, maar talentvolle schrijvers van kinderverhalen op, om een verhaal te sturen naar hem.

Wanneer jij een mooi kinderverhaal hebt of je wilt als FunXtra recensent 'De stem van mijn moeder' lezen, laat het mij dan weten via cat@funx.nl.

Abdelkader hoor je zondag 10 mei bij FunXtra tussen 13.00 en 14.00 uur. En in het volgende uur van FunXtra hoor je comedian Jandino Asporaat. Hij vertelt zijn verhaal op het podium in zijn show 'Buena Vista'. Jandino treedt voor de zomer nog maar een paar keer op bv. 15 mei in de Meervaart in Amsterdam.

Schrijver Abdelkader loopt ook hard! Zie hier
{youtube}75kiCHJLs6c{/youtube}

Comedian Jandino Asporaat loopt niet hard, maar wat doet hij wel? Zie hier
{youtube}mLioSQ3VlO8{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie