Events

FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. FunX live vanaf Rotterdam Unlimited
Je kan op 18, 19 en 20 juli weer lekker losgaan bij Rotterdam Unlimited! FunX is ook van de partij en zendt live uit vanaf het Hofplein.

Kijk & luister live mee met FunX!
De FunX-programma’s komen vrijdag 18 juli van 19.00 tot 23.00 uur en zaterdag 19 juli & zondag 20 juli van 13.00 tot 23.00 uur live vanuit het hart van het Rotterdamse centrum. FunX-dj’s Morad, Shay, Dulci, Aashna, Natasja, Rutger en Jaimy brengen jouw de hoogtepunten van het kleurrijke, internationale programma. Zo check je interviews met bekende artiesten, brengt de FunX reporter je op de hoogte van het event én kan je live mee kijken in de FunX studio via FunX.nl, de FunX-app en 101TV!

Rotterdam Unlimited
Het driedaagse event in Rotterdam begint op 18 juli, waar je alvast in de tropische stemming wordt gebracht met de Battle of Drums. Drie brassbands strijden om de titel Beste Brassband van Nederland. De winnaar krijgt de Golden Drum award mee naar huis! FunX doet live verslag vanaf het Hofplein met interviews en live call ins. Daarna kan je genieten van een optreden van de populairste band uit Curaçao, Cache Royal!

Na die lekkere warmup kan je de volgende dag, 19 juli, je ogen uitkijken bij de Zomercarnaval Straatparade. FunX presentator Shay loopt een stukje mee met de parade om je de echte Caribische vibe te laten voelen. Daarnaast kan je in de middag uit je dak gaan met optredens van ND en Orquesta Pegasaya. 's Avonds ontploft de boel als soca ster Machel Montano op het podium gaat rocken!

Op zondag 20 juli is het feestje nog niet voorbij want je kan weer losgaan bij Crazy Sexy Cool op het Lloyd Multiplein. Zo zorgen onder ander Gregor Salto, The Partysquad en Sidney Samson dat de harde beats door de speakers dreunen. Meer informatie over het programma kan je hier vinden.Ster advertentie
Ster advertentie