Events

FunX presents Da Bounce Comedy Night

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Da Bounce Comedy Night
Je kan ook dit jaar weer rollen over de vloer van het lachen tijdens Da Bounce Comedy Night! Hou je radio goed in de gaten, FunX geeft de hele week kaarten weg!

Je kan ook via FunX.nl kaarten winnen voor de show in het Haagse Diligentia theater. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Bij Da Bounce Comedy Night staan een paar van de grappigste Amerikaanse comedians op het podium! Daarnaast zorgen bij dit internationale evenement showgirls en dj's voor entertainment. Deze keer zorgt de energieke Will E ervoor dat je aan het einde van de show met buikspierpijn van het lachen de zaal weer verlaat. De comedian verscheen eerder in BET's Comic View, Russel Simmons Def Comedy Jam, P. Diddy’s Bad Boys of Comedy en ook op de planken van The Apollo. Hij wist hierdoor de felbegeerde Flip Wilson Award te ontvangen in de categorie Best Original Act.

Locatie
Da Bounce Comedy Night trekt door verschillende steden in Nederland. Bij FunX worden in shows kaarten weggeven voor het Diligentia theater in Den Haag (12 februari), de Amsterdamse Meervaart (13 februari) en theater Zuidplein (14 februari).
{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1xiQZg9YfStgJ3c8lluUDKv07If528bDtBkm5TqP5JGI/viewform?embedded=true" width="550" height="930" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie