Events

FunX presents Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Rotterdam Unlimited

Je kan binnenkort weer helemaal opgaan in de tropische sferen, want Rotterdam Unlimitedstaat weer voor de deur! Je kan in hartje Rotterdam vijf dagen lang genieten van muziek, dans, zang, film en poetry.

FunX geeft jou de kans om extra te genieten van dit event met twee plaatsen op de FunX praalwagen en een VIP-arrangement! Hou je radio dan goed in de gaten want er worden in verschillende shows tickets weggeven!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Battle of Drums (29 juli)
Dit jaar nemen drie brassbands het weer tegen elkaar op bij de Battle of Drums. Elke groep begint bij z'n eigen startpunt en ze ontmoeten elkaar uiteindelijk op het Hofplein. Daar strijden ze om de felbegeerde hoofdprijs; de Golden Drum!

Zomercarnaval (30 juli)
Na een avond vol tromgeroffel kan je in de ochtend weer even opladen om vervolgens in de middag weer door te feesten tijdens de kleurrijke Straatparade. Daarna zijn er natuurlijk vette optredens met een reggae-ster als hoofdact.

FunX
Natuurlijk is FunX net als voorgaande jaren ook aanwezig tijdens deze feestelijke dagen. Dit jaar wordt weer live vanaf deze bruisende locatie uitgezonden vanuit een mobiele studio. En als kers op de taart rijdt er ook nog een FunX-trailer mee met de Straatparade!

Ster advertentie
Ster advertentie