Events

FunX presents J. Alvarez

  1. Newschevron right
  2. FunX presents J. Alvarez
Reggaetonero J. Alvarez staat op zaterdag 13 juli in The Sand in Amsterdam. Na dit optreden zorgen onder meer dj's Sosa, Sky en El Chaval dat jij de rest van de avond helemaal los kan gaan! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan bovendien via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

J. Alvarez is de afgelopen jaren erg populair in de reggaeton scene. Hij stond al verschillende keren in de Latin Top 30 met nummers als 'La Pregunta' en 'Actua' en momenteel staat hij dezelfde chart met zijn nieuwste single 'Se Acabo El Amor'. Bovendien is de zanger/rapper nu samen met Daddy Yankee terug te vinden in de XChart met het nummer 'El Amante'.

Vorig jaar werd J. Alvarez nog genomineerd voor de de Latin Grammy Awards in de categorie 'Best Urban Music Album'. Momenteel werkt hij hard aan zijn nieuwe album om dit succes te evenaren. De cd wordt dit jaar nog gelanceerd.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1FW6jHTsO6D9r_m8MDFgThwjgvKCwflBVH1cFJq4d1a0/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie