Events

Hoofdthema BRB: 'Dutch Beats International'

  1. Newschevron right
  2. Hoofdthema BRB: 'Dutch Beats International'
Buma Rotterdam Beats gaat op 14, 15 en 16 november weer van start. Dit keer staan de succesvolle nationale dj's en producers uit de urban bass & beats-hoek centraal. Het hoofdthema van deze edite is dan ook 'Dutch Beats International'. De afgelopen jaren heb je kunnen zien hoe Nederlandse dj's/producers de internationale pop scene hebben beïnvloed met hun opzwepende beats.

In november kan je bijzondere presentaties en gesprekken met verschillende succesvolle dj's en producers uit ons eigen land verwachten. Daarnaast zijn er ook instanties aanwezig die een carrière over de grens mogelijk kunnen maken. Er komen bovendien bekende underground artiesten en nieuw talent op het evenement. De komende weken worden steeds meer namen bekend gemaakt die in november aanwezig zijn. Hou de site en Twitter-pagina van Buma Rotterdam Beats dus goed in de gaten!

UPDATE 10 JULI:
Er zijn nieuwe namen bekend gemaakt van artiesten die zullen optreden tijdens Buma Rotterdam Beats. Dat zijn onder andere Quadron, Watsky, SirOJ en Roses Gabor. Meer info vind je hier!
Ster advertentie
Ster advertentie