Events

FunX presents Definitie van Hiphop

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Definitie van Hiphop
Het is weer tijd voor een flinke portie Nederlandse en Belgische hiphop! Als liefhebber kan je op zaterdag 29 november je helemaal uitleven tijdens Definitie van Hiphop. In de Tilburgse 013 staat dan een super dikke line-up met grote namen en toffe underground artiesten op jou te wachten.

Win
Wil je kans maken op kaarten? Hou je radio deze hele week goed in de gaten, FunX geeft in verschillende shows kaarten weg!

Online
Je kan ook via FunX.nl kan in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

DvH
Typhoon, Sticks & Moon, Akwasi en SBMG zijn slechts een greep uit de enorme line-up van Definitie van Hiphop. Er zijn meer dan 20 acts uit Nederland en Belgiƫ die je op zaterdag 29 november in de Tilburgse 013 een vette avond gaan bezorgen. De complete line-up kan je hier checken.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1dEUoNG2JB0vRd0RJavEdyNYHwzmWmGVy9duNAsKqrDA/viewform?embedded=true" width="550" height="900" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie