Events

FunX presents Gyptian!

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Gyptian!
Gyptian treedt op vrijdag 6 september op in The Sand in Amsterdam.De rest van de avond kan je bovendien genieten van optredens van Charly Black en dj's MBA, Jah, Fourty Five en D Train. Jij kan bij deze spetterende perfomances aanwezig zijn! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!


Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

Je bent als FunX-luisteraar vast wel bekend met de verschillende hits van Gyptian. De reggaezanger stond onlangs nog op de eerste positie in de XChart met het nummer 'Wine Slow'. Afgelopen week is de Jamaicaan de lijst binnengekomen met de track 'Non Stop'. Je hoorde hem bovendien al eerder voorbij komen op FunX met de succesvolle tracks 'Hold Yu' en 'Nah Let Go'.

Charly Black heb je de afgelopen weken geregeld in Fresh 'n Up gehoord. De dancehall artiest doet het op dit moment goed met zijn nieuwste single 'Wine & Kotch'. Dit nummer stond onder meer hoog in de Franse iTunes chart.

{source}<iframe width="550" height="315" src="//www.youtube.com/embed/SviZhEw3LJc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>{/source}


{source}<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Cjvi4kyN1LAJ-5GDGE7GlmdOb4Yoi90_SWP8F7I9A8Y/viewform?embedded=true" width="500" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie