Events

No Label nodigt jou uit

  1. Newschevron right
  2. No Label nodigt jou uit
Wanneer jij gratis een selectie van Nederlands beste danscrews wil zien, dan heb ik hier een tip voor je!
Noteer: No Label op zondag 26 oktober in Utrecht. Want op die zondag kun jij een dansmarathon bijwonen met geweldige optredens van crews als Groove Kingz, Illusionary Rockaz en Furious Flow. Zij en nog meer dansers vertonen hun kunsten en moves in een strakke show 'Breath in some flow'.
En ik kan je nu al verzekeren dat dat zeker gaat gebeuren!

Want ook een prachtstuk van choreografe Monique Duurvoort is te zien. Je leest het! Heel wat namen van mensen die er toe doen in de Nederlandse dansscene zijn present op No Label. Als je niet stil wil zitten, danseres Sheyda verzorgt een Hiphop New Style en Krump workshop.

Maar No Label op zondag 26 oktober biedt nog veel meer. Naast dans is er ook heel veel aandacht voor live muziek, theater, graffiti, comedy en nieuwe media.
Je kunt een hele zondag lang heerlijk genieten van jonge talentvolle performers. En dat is allemaal te vinden in de stad Utrecht! Er is zo veel, ik kan het hier niet allemaal opnoemen. Beter ga je het hele programma van No Label Culturele Zondagen hier bekijken en plan je je eigen route.


Hou FunX in de gaten want komende tijd hoor je meer over een aantal performers op No Label. En als je gratis wil meedoen met een dansworkshop, luister dan zondag 19 oktober 13.00 uur naar FunXtra!

Hier al een voorproefje van Groove Kingz (winnaars Battle of the year Benelux 2008)
{youtube}x7i4oaIJc0s{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie