Events

FunX presents Blackstreet & Re-Play

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Blackstreet & Re-Play
De Panama in Amsterdam wordt op Valentijnsdag omgetoverd in een romantische locatie met optredens van Blackstreet en Re-Play. Jij kan samen met je lover op die bijzondere avond aanwezig zijn want FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor dit concert. Hou je radio dus goed in de gaten!

Je kon ook via FunX.fm in de prijzen vallen, maar die actie is helaas afgelopen.

Blackstreet releaste hun eerste single in 1993. Hierna volgden verschillende succesvolle nummers maar hun eerste wereldwijde hit werd in 1996 gelanceerd. Met No Diggity, waar Dr. Dre ook op te horen is, wisten ze de eerste positie op de Billboard Hot 100 te veroveren. Het succes hield daarna niet op. Zo wisten ze onder andere twee jaar later nog een Grammy binnen te slepen. Blackstreet werkte met verschillende bekende artiesten samen waaronder Janet Jackson, Eve, Ja Rule, Ol' Dirty Bastard en Mase. Oprichter Teddy Riley kan er helaas niet bij zijn op 14 februari, maar de rest van de crew zorgt er zeker voor dat de avond van jou en je lover niet meer stuk kan!

Re-Play heeft eigenlijk geen introductie nodig want wie kent hun dikke hits als Ala Day, Kijk Om Je Heen en Never Nooit Meer nou niet! Deze Nederlandse band werd in 1994 opgericht in Rotterdam. De groep heeft in totaal zes albums uitgebracht waarvan de cd Gordon & Re-Play hun grootste succes was.

Om je avond helemaal compleet te maken, kan je op vrijdag 14 februari naast optredens van Blackstreet en Re-Play ook nog genieten van een live perfomance van r&b-veteraan Alexander O'Neal.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Ster advertentie
Ster advertentie