Events

FunX presents Nas

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Nas
Nas staat op 7 juli in het volledig vernieuwde TivoliVredenburg om jou van een portie rauwe hiphop te voorzien. De show in Utrecht staat helemaal in het teken van het legendarische album Illmatic dat hij 20 jaar geleden uitbracht. Als hiphop liefhebber kan je deze dope performance natuurlijk niet missen! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

20 years Illmatic Anniversary
Nas brak 20 jaar geleden door met het album Illmatic. Om dit te vieren werd vorige maand een speciale dubbel-cd versie uitgebracht onder de naam Illmatic XX. Op één cd staan de tien tracks van het originele album. Ze zijn allemaal opnieuw afgemixt. Op de andere cd staan demo's, radio freestyles en remixes. Daarnaast wordt hier ook een documentaire over gemaakt. Tot slot staat de tour van Nas volledig in het teken staan van dit album.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Ster advertentie
Ster advertentie