Events

Tyrese verzet optreden Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. Tyrese verzet optreden Amsterdam
Tyrese kan morgen niet bij het concert in de Heineken Music Hall aanwezig zijn. Op Twitter vermeldde hij dat al zijn Europese shows zijn verplaatst omdat hij momenteel bezig is met opnames van een film. "Ik bied mijn fans mijn verontschuldiging aan", aldus de zanger/acteur. Het optreden van Tank en Jeremih gaat wel gewoon door. Bezoekers van Black Music Special kunnen hun kaartjes weer gebruiken voor het concert van Tyrese.Tank en Jeremih komen naar Nederland. Op zaterdag 7 april staan de r&b sterren in de HMH in Amsterdam tijdens de tweede verjaardag van Black Music Special. Ook zijn er optredens van DJ's als Irwan, Nicky Fouquet, Flava, MBA, Styles en G-Man Int.

Tank

Tank is momenteel een grote naam in de Amerikaanse R&B scene die bekendstaat om zijn sensuele love songs. Met vier albums en maar liefst acht Grammy-nominaties op zijn naam, is Tank niet meer weg te denken uit het slow jamz-genre. Je kent hem van hits als 'Please Don't Go', 'I Can't Make You Love Me' en 'Sex Music'. Door de jaren heen heeft Tank met veel verschillende artiesten gewerkt zoals, Chris Brown, Drake en Jamie Foxx.

Jeremih

Jeremih brak in 2009 wereldwijd door met zijn debuutsingle 'Birthday Sex'. De 24-jarige zanger stond daarmee wekenlang op nummer één in de Amerikaanse hitlijsten. Jeremih groeide op in een muzikale familie en leerde daardoor op jonge leeftijd al verschillende instrumenten spelen, waaronder drums, piano en saxofoon. Inmiddels heeft Jeremih verschillende R&B hit singles op zijn naam staan, zoals 'I Like' met Ludacris en 'Down On Me' met 50 Cent.

{source}
<iframe src="http://www.twitvid.com/embed.php?guid=CAZNS&autoplay=0" title="Twitvid video player " type="text/html" width="550" height="309" frameborder="0"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie