Naar homepage
Events

FunX presents Broederliefde

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Broederliefde
Broederliefde lanceert op 29 augustus hun Top Notch debuut EP! Jij kan bij de release party in 't Rotterdamse Waterfront zijn! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Het gaat hard met de Rotterdamse formatie Broederliefde! Emms, Jerr, Mella en Sjaf wonnen in mei een FunX Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer'. Twee weken geleden maakten ze bekend dat ze op 29 augustus hun eerste EP onder Top Notch uit gaan brengen. De release party wordt op dezelfde dag in het Rotterdamse Waterfront gehouden.

Op de EP 'Gevoelig Feestje' hebben de rappers onder meer met Cho, Kraantje Pappie en Keizer samengewerkt. Labanta is het eerste nummer van de EP die als single is gelanceerd.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1dH6_T0Zzkc4BZEW1iBeY0-hRSW7BlAYf4RxAQIW3PTc/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie