Events

Buma Rotterdam Beats komt jouw kant op!

  1. Newschevron right
  2. Buma Rotterdam Beats komt jouw kant op!
De vierde editie van Buma Rotterdam Beats komt eraan! Het festival vindt dit jaar plaats van 14 november t/m 16 november en toont de laatste muziektrends met artiesten uit alle windstreken.

Line Up
Naast internationale acts zoals producer Black Milk, drum-'n-bassduo Camo & Krooked en rapper Rockie Fresh staan er ook bekende Nederlandse artiesten op het podium zoals Mr. Probz, Boaz van de Beatz, SirOJ en Sevdaliza. Voor de volledige line up surf je naar de website van #BRB13.

Programma
Buma bestaat dit jaar uit een dag- en avondprogramma. Overdag vindt een conferentie plaats voor internationaal industriepubliek en zakelijke panels, maar er is ook een uitgebreid programma voor nationaal talent met workshops, interactieve Q&A's, beats & demo pitches en netwerkmomenten. In de avonden barst het festival helemaal los met de nieuwste trends, bands en spraakmakende acts tijdens concerten, showcases en feesten.

FunX was vorig jaar aanwezig op Buma Rotterdam Beats en ook dit jaar is je favoriete radiostation er natuurlijk weer bij!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie