Events

FunX presents Keith Sweat!

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Keith Sweat!
R&B-legende Keith Sweat staat op 26 september in de Amsterdamse Melkweg! De singer/songwriter en producer, bekend van hits als 'Nobody' en 'Twisted', heeft in zijn 26-jarige carrière al tien albums op zijn naam geschreven. Daarnaast produceerde hij tracks voor o.a. Dru Hill, Silk en Kut Klose.

{source}
<iframe width="550" height="413" src="http://www.youtube.com/embed/FMar1ifzdmk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Keith Sweat wordt gezien als de grondlegger van de 'New Jack Swing', oftewel een combinatie van hiphop, soul, high-tech funk en rap. Hij begon vanaf het jaar 1987 waarin het album Make It Last Forever uitkwam, dat hij samen met Teddy Riley produceerde. In 2010 kwam zijn laatste album ‘Ridin’ Solo’ uit, met daarop o.a. het duet met R&B-zanger Joe ‘Test Drive’.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/cP4yAnbtDZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Bereid je maar alvast voor op een avond vol pure 90's R&B klassiekers. Hou ook je favoriete radiostation en FunX.fm in de gaten, want wie weet geeft FunX kaarten voor het concert weg!
Ster advertentie
Ster advertentie