Events

Ultieme theaterbeleving: Young Dock #4

  1. Newschevron right
  2. Ultieme theaterbeleving: Young Dock #4
De ultieme Rotterdamse theaterbeleving voor jongeren vindt op donderdag 29 en vrijdag 30 maart plaats tijdens het Young Dock Festival. De vierde editie van dit festival bestaat uit voorstellingen van Rotterdamse groepen, een theatertour, talentenjacht en een verrassend spectaculaire afterparty.


De Rotterdamse choreografe Conny Janssen gaat in 'Meer Ruis' de confrontatie aan met een nieuwe generatie ongepolijste dansers van Codarts. Zo ontstaat een rauwe, maar ook energieke en ontroerende voorstelling. De SKVR organiseert een talentenjacht voor scholen uit het voortgezet onderwijs en individueel talent. Uit beide groepen wordt door een professionele jury het 'beste talent van de stad' gekozen. Voordat de deelnemers het podium van de Rotterdamse Schouwburg betreden worden ze gecoacht door professionals.

Theatergroep Siberia toont een totaal andere kijk op het bekende verhaal van oorlogsheld Odysseus. Na jaren van rondtrekken keert hij terug, maar wat als zijn vrouw Penelope het wachten zat is en hertrouwd met de sluwe Antinous? Daarnaast laten acteurs van Theatergroep Siberia en Young Stage een spectaculaire act zien vanaf het Schouwburgplein tot in de hal van de Rotterdamse Schouwburg.

Young Dock #4 wordt georganiseerd door de Rotterdamse Schouwburg in samenwerking met Theatergroep Siberia, de SKVR en Conny Janssen Danst.

Meer informatie vind je hier.

Agenda Young Dock # 4

Donderdag 29 maart 2012

15:00 - 17:10 Theaterbuddytour (hele gebouw), aansluitend MEER RUIS, Conny Janssen Danst (Kleine Zaal)
19:30 - 21:40 Theaterbuddytour (hele gebouw), aansluitend MEER RUIS, Conny Janssen Danst (Kleine Zaal)
21:40 - behoorlijk laat > Virus Afterparty (Hal)

Vrijdag 30 maart 2012
15:00 - 17:15 Theaterbuddytour (hele gebouw), aansluitend Dossier Odyssee, Theatergroep Siberia (Kleine Zaal)
19:00 - 20:30 Theaterbuddytour (hele gebouw), aansluitend Dossier Odyssee, Theatergroep Siberia (Kleine Zaal)
20:30 - 22:30 Suprise Act (Hal), aansluitend Fanatics School Edition (Grote Zaal)
22:30 - best wel laat > Afterparty (Hal)

Ster advertentie
Ster advertentie