Events

De Hond wacht niet

  1. Newschevron right
  2. De Hond wacht niet
Stel je bent een jonge gezonde vent, je leeft met volle teugen. Je kan aardig voetballen en je hebt de mazzel dat je passie je werk is. Dan heb je een mooi leven.
Maar wat dan als in je ruggemerg een tumor wordt ontdekt? En dat na de operatie fouten zijn gemaakt door het ziekenhuispersoneel? Dan verandert er heel wat in je leven.
Dit alles overkwam Marc de Hond.

Hoe hij dit allemaal heeft ervaren, kun je lezen in zijn boek 'Kracht. Het nieuwe leven van een optimist'. Paar weken terug sprak ik Marc in een boekenwinkel waar hij ging signeren. Hij meldde dat hij niet de ambitie heeft om schrijver te worden. Maar hij had wel de ambitie om dit verhaal op papier te zetten.

Het leven van Marc ging voor zo'n 5 jaar terug wel lekker. Hij was eerst dj bij 3FM en later bij Caz. In de rolstoel ging hij naar de radiostudio om zijn programma te presenteren. Toch stopte hij bij Caz en met het radiovak. Want hij wilde de tijd nemen om het boek te schrijven. 'Kracht' leest heel rap en Marc beschrijft vele moeilijke momenten maar zonder dat het heel dramatisch wordt. Hij is heel open en vertelt ook over zijn escapades op liefdesgebied.

Als lezer volg je Marc's leven. Je leest over de eerste gang naar het ziekenhuis, de opluchting dat de operatie geslaagd was en over het ongeloof dat hij zijn hele onderlichaam niet meer kan voelen. Nergens in het verhaal laat Marc zijn hoofd hangen. Hij wil zich er niet bij neerleggen dat hij voor altijd in een rolstoel zal blijven. Marc blijft hard trainen en revalideren, niks stil zitten of wachten!

Wanneer jij ook niet kan wachten en je wilt het allemaal zelf lezen, ik geef een exemplaar van 'Kracht' gratis weg. Stuur een mail met je naam en telefoon naar cat@funx.nl. En ik ben benieuwd wat je er van vindt!

{youtube}ss20JZdBFeU{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie