Events

Turkse Next topmodel in Rotterdam

  1. Newschevron right
  2. Turkse Next topmodel in Rotterdam
Is Rotterdam wel de aangewezen stad om mode te showen? Zeker wel dacht een aantal Rotterdammers! En dus is vanaf 18 september aanstaande Rotterdam fashion capital van Nederland.
Vier dagen lang, tot met zondag 21 september vindt het event 'bridges to fashion' plaats met catwalks, haute couture, designer store en afterparties. Niet alleen de mooiste creaties van Nederlandse ontwerpers zijn te zien, maar ook de fashion statements van Turkse ontwerpers krijgen de volle aandacht.

Voor de FunXtra show van zondag 14 september sprak ik met projectleider Yonca in het Historisch museum Rotterdam. Daar kun je de mode tentoonstelling 'bridges to fashion' zien. En of ik het mooi vond? Ik zag in ieder geval een mooie lange jurk die zeker goed in mijn kledingkast zou passen. Geen idee of het mij zou passen...maar goed, op de etalagepop stond het mooi.

Bridges to fashion richt zich op Rotterdam en Istanbul en de tentoonstelling laat zien dat Istanbul heel veel goede mode-ontwerpers kent. En een aantal mag exposeren in het museum en mag tijdens 'bridges to fashion' ook hun modellen de catwalk op sturen. Het leuke van dit event is dat iedereen een kaartje kan bemachtigen voor de catwalkshows. Het is dus niet alleen maar voor de incrowd.
Je kunt zeg maar zo plaats nemen naast de winnaar van de Turkse Project Catwalk en Selda Car, de winnares van Turkey's Next topmodel!

Op zaterdag 20 september is het programma-onderdeel 'bridges to the streets'. Mode wordt niet alleen ontworpen in een atelier, mode wordt ook bedacht op straat. En dat wordt op zaterdag geshowd met modellen, graffiti en muziek.
Mode mag leuk zijn en 'bridges to fashion' laat je dat gedurende 4 dagen zien en elke avond is er een fijne afterparty waar je welkom bent in wat voor creatie dan ook!

Bekijk deze catwalkshow alvast!
{youtube}YYrz3KviGP4{/youtube}

Het hele programma vind je op www.bridgestofashion.com
Ster advertentie
Ster advertentie