Events

FunX presents Boyz II Men

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Boyz II Men
Tijdens deze koude dagen is het tijd voor knusse en romantische momenten. Boyz II Men brengt jou op 10 december helemaal in de stemming met een zwoel optreden in de Melkweg. FunX geeft deze week de allerlaatste kaarten weg voor dit uitverkochte concert! Als je nog geen tickets hebt dan is dit jouw laatste kans; hou je radio dus in de gaten!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Boyz II Men
Ze hebben jou meer dan 20 jaar van de meest zwoele en sexy nummers voorzien. Boyz II Men is na al die jaren niet meer weg te denken uit het r&b scene. Sinds 1991 hebben deze megasterren ruim 12 albums uitgebracht. Met één cd hebben ze zelfs 12 keer platina behaald! Met nummers als 'End of The Road' en One Sweet Day hebben Nathan, Wanya en Shawn veel harten doen smelten.



{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1-BMf3T5rDfHPonPuIj83OvkMGxH3PMMVklZpYic7k74/viewform?embedded=true" width="550" height="900" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie