Events

Jubileum Public Enemy bij Boogiedown Breda

  1. Newschevron right
  2. Jubileum Public Enemy bij Boogiedown Breda
Het hiphopfestival Boogiedown Breda viert op 25 augustus zijn 5-jarig bestaan met optredens van onder andere Public Enemy, Mr Polska en Postmen. Voor Public Enemy wordt het een dubbel jubileum, want dit jaar bestaan ze 25 jaar. Dat viert de rapgroep met de release van twee albums. Ook de succesvolle Amerikaanse rapper Big K.R.I.T. staat dit jaar op het Bredase podium.

Made in Holland

Liefhebbers van Nederlandse hiphop komen geen seconde tekort op het Chasseveld. Zo kunnen ze onder andere genieten van energieke optredens van Mr Polska, Kraantje Pappie en Fresku. Ook staat er een comeback-optreden gepland van de Postmen. Voor de hele line up, ga je naar de website.

Meer hiphop

Heb je even genoeg van muziek luisteren? Dan is zijn er nog genoeg andere hiphopelementen die je kunt ontdekken in Breda. Naast de vele optredens besteedt Boogiedown dit jaar namelijk ook aandacht aan graffiti kunstwerken, breakdance, skateboard wedstrijden, open mic battles en er is een dj summit.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/VHqHbBhDdPE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie