Events

Furious Flow eert Michael Jackson

  1. Newschevron right
  2. Furious Flow eert Michael Jackson
Danscrew Furious Flow uit Amsterdam zit niet stil! Naast de eigen (dans)projecten van de verschillende dansers, kwamen de heren deze zomer ook met het idee om een dansvoorstelling als eerbetoon aan Michael Jackson te gaan maken.
En Furious Flow denkt gelijk groot, zij hebben voor deze tribute meer dan 40 dansers uit de dansscene verzameld. In FunXtra zondag 30 augustus tussen 13.00 en 14.00 uur hoor je o.a. Shaggy van de crew vertellen over dit project.

Hij vertelt hoe het allemaal is begonnen en welke dansers meedoen aan de voorstelling. Het optreden is voorlopig alleen nog te zien op zondagavond 30 augustus tijdens de Uitmarkt Amsterdam. Wees er snel bij, want het wordt maar één keer die avond opgevoerd.

De Uitmarkt is de start van het culturele seizoen en vindt van 28 tot met 30 augustus plaats. Het is een gratis toegankelijk event in de binnenstad van Amsterdam en verschillende performers treden op en laten je kennis maken met nieuw werk.
Er is een groot aanbod, met o.a. Howard Komproe die een preview brengt van zijn solovoorstelling en theater van de jonge groep Likeminds en live optredens op zondagavond van Damaru en Flinke Namen.
Als je je eigen keuze wil maken, surf dan even hier heen.

Zie hier impressie van hun tribute to MJ tijdens Uitmarkt 2009:

{youtube}11VpSIWsljw{/youtube}


Zie hieronder een impressie van een optreden van Furious Flow:

{youtube}aQIuma5OoNk{/youtube}


Zie hier Michael Jackson tribute in Stockholm:

{youtube}lVJVRywgmYM{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie