Events

FunX presents Nicki Minaj

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Nicki Minaj
Maak NU een notitie in je agenda voor 19 maart 2015!! Waarvoor? Niemand minder dan Nicki Minaj staat dan met haar curvy body op het Ziggo Dome podium! En de superster komt niet alleen! Trey Songz warmt de ladies op in het voorprogramma met zijn zwoele nummers. FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Nicki Minaj is al jaren de meest populaire vrouwelijke rapper. Ze scoorde hit na hit met nummers als Moment 4 Life, Super Bass, Starships en Anaconda. Minaj wordt dan ook regelmatig door andere topartiesten gevraagd om een paar bars te spitten op hun tracks. Zo was de femcee dit jaar nog te horen op Beyoncé's Flawless remix.

Nicki heeft een paar keer eerder met haar tourmaatje Trey Songz samengewerkt. Zo was ze te horen op de nummers Touchin, Lovin en Bottoms Up waarmee ze drie keer platina wisten te behalen. De 30-jarige Trey heeft inmiddels meer dan 3 miljoen albums verkocht!{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1x6CDsvW0xi4OKUdNlc-8sHL9H2GtnTCapCY5Jkh50zw/viewform?embedded=true" width="550" height="900" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}Ster advertentie
Ster advertentie