Events

Win kaarten voor skate documentaire Zombie

  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor skate documentaire Zombie
Pak de popcorn en frisdrank er maar bij, want van 22 januari tot en met 2 februari wordt het jaarlijkse Internationale Filmfestival Rotterdam weer gehouden. Heb je ook zin om even lekker achterover te leunen en te genieten van een goede film? Dat kan! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor skate documentaire Zombie. Hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten.

Elk jaar gaan tijdens het Internationale Filmfestival Rotterdam een groot aantal films in première. Dit zijn bijzondere films die uit verschillende delen van de wereld komen. Hier zitten zowel korte als lange films en documentaires bij. Als je eens wat anders wil zien dan de standaard Hollywood-films dan ben je daar op de juiste plek! Daarnaast kan je er ook genieten van muziek, opmerkelijke performances, talkshows en interactieve voorstellingen.

FunX geeft kaarten weg voor de documentaire over de Nederlandse pro-skater Tim Zom. Deze sport is uiteindelijk de redding geweest van de Rotterdammer. In de docu laat Tim niet alleen z'n skate skills zien, maar vertellen familieleden en vrienden ook meer over hem.
{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1GAKDh42-7gdm1BeXTjo6WcM9XOcI4DYRCZUmajvCPdQ/viewform?embedded=true" width="550" height="750" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie