Events

Damaru geeft uniek optreden tijdens Zomercarnaval

  1. Newschevron right
  2. Damaru geeft uniek optreden tijdens Zomercarnaval
De zomer is niet compleet zonder het Fernandes Zomercarnaval in Rotterdam. Op vrijdag 29 juli wordt deze geopend op de Coolsingel met de finale van de Fernandes Battle of Drums presented by FunX. Het wordt een extra bijzondere avond met een surprise act van Damaru!

Download
De Surinaamse zanger heeft samen met de winnaar van de battle uit 2010, Earthquake Brass, het nummer 'Suriname' opgenomen. FunX heeft een vette remix gemaakt die Damaru samen met de brassband ter gehore gaat brengen. Sta je al te trappelen van ongeduld en nieuwsgierigheid? De Zomercarnaval FunX remix kun je vanaf maandag gratis downloaden via de FunX Radio App op je mobiel en op www.funx.fm! Ook de videoclip kan je dan bekijken op de site. Damaru is dan bovendien te gast in FunX Start waar hij de première geeft van de track.

Doorbraak
In 2009 wist Damaru samen met Jan Smit de Nederlandse harten te veroveren met het nummer 'Mi Rowsu' (Tuintje in mijn hart). De track stond wekenlang op de eerste positie in de XChart en Nederlandse Top 40.

Album
De fans hebben even moeten wachten op zijn debuutalbum. Maar op 22 juli worden ze eindelijk beloond met Damaru's cd 'Tuintje In Mijn Hart'. "Met mijn album ga ik het geduld van mijn fans belonen", zegt Damaru. "Ik heb anderhalf jaar keihard aan dit album gewerkt, heb er veel energie en liefde in gestoken. Nu het album eindelijk af is ben ik erg blij’", aldus de zanger.

Op de verschillende tracks is te horen dat Damaru een brede muzieksmaak heeft. Zo heeft hij het nummer 'Zeg Nooit Nooit' met Kempi opgenomen en covert hij de track '1 Nacht Alleen' van Doe Maar. Over het album wilde de zanger nog het volgende kwijt: "Ieder moment kan het je opvrolijken. Het album klinkt precies zoals ik ben: een jonge hond met humor."
Ster advertentie
Ster advertentie