Events

Win rondvlucht boven Rotterdamse haven!

  1. Newschevron right
  2. Win rondvlucht boven Rotterdamse haven!
Vaar langs de grootste containerterminal van Europa, fiets langs chemiefabrieken en door natuurgebieden, bekijk de Maasvlakte (zo groot als Disneyland Parijs!) en check hoe de 'zwarte bende' van douane te werk gaat. Dat kan allemaal tijdens de Wereldhavendagen op 7, 8 en 9 september.

Muziek
Vorige week gaf Ecktuh Ecktuh al een 'havenconcert' in de fruithaven. Tijdens het jongerenprogramma op vrijdag 7 september kun je veel meer optredens checken bij Youth on the Move van onder andere Ras Motivated, Roots & Routes.

Het thema van dit jaar is: "Er zit muziek in de haven". Initiatiefnemer en hoofdsponsor van de Wereldhavendagen Havenbedrijf Rotterdam bestaat in 2012 namelijk 80 jaar. Daarnaast is het dit jaar ook 175 jaar geleden dat de mariniers hun thuisbasis in Rotterdam vestigden. Reden genoeg dus om de Wereldhavendagen dit jaar muzikaal aan te kleden.

Zaterdagavond wordt voor het eerst in de geschiedenis een Musical op de Maas opgevoerd en kun je op de kades het hele weekend genieten van muzikale optredens.

Win een rondvlucht!
Je kan de wereldhaven Rotterdam niet alleen via de grond bekijken maar ook vanuit de lucht! FunX geeft jou namelijk de kans om samen met iemand anders een rondvlucht te maken met een Cessnavliegtuig boven de haven!

Je vertrekt vanaf de wereldluchthaven Rotterdam en maakt een rondvlucht van een half uur. Je mag zelf kiezen welk deel je van de haven wil zien!

Om kans te maken op deze prijs vul je het onderstaand formulier in:
{source}
<iframe src="https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dHh1eWthRTltX1pua0ZQZ1FodUpEc1E6MQ" width="550" height="1100" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie