Events

FunX presents Festival Pal Mundo

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Festival Pal Mundo
Latin lovers kunnen zich volgende jaar weer helemaal uitleven bij de tweede editie van Festival Pal Mundo! Wil je wegdromen bij Romeo Santos, lekker uit je dak gaan met Krosfyah en rauwe reggaeton muziek horen van Tego Calderon? Hou je radio dan goed in de gaten! Fernando gaf vanochtend de allereerste kaartjes weg, maar dat is nog niet alles. De rest van de week maak je in verschillende shows óók kans op de tickets!

Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Festival Pal Mundo werd dit jaar voor het eerst gehouden in het Zoetermeerse Silverdome. Door het enorme succes vindt het volgend jaar plaats op een grotere locatie; in de Ahoy in Rotterdam! Je kan bij de tweede editie weer een super dikke line-up verwachten! Vier artiesten/groepen zijn al bevestigd en dat zijn zeker niet de minste! Romeo Santos, Krosfyah, Tego Calderon en Gio Fuertisimo komen naar ons kikkerlandje om jou in de Caribische vibe te brengen! Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Hou FunX in de gaten want de komende tijd gaan we veel meer grote namen bekendmaken!

De voorverkoop start op maandag 15 september. Check voor meer info PalMundo.nl.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1QcT6WW6HLYGSmaJzxaeGOS9zrTh9_DwNOWt1ZTbFnWs/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie