Events

Win kaarten voor FunX presents Frank Ocean!

  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor FunX presents Frank Ocean!
Frank Ocean komt 2 juli naar de HMH in Amsterdam en dat is best bijzonder! Het is namelijk de eerste keer dat de singer-songwriter een eigen show geeft in Nederland. FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan bovendien via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten voor Frank Ocean.

Frank Ocean
Het is moeilijk om Frank Ocean niet op te merken. Zijn debuutalbum channel ORANGE uit 2012 werd zeer goed ontvangen door de muziekpers, de hitlijsten en de fans. In februari van dit jaar won hij er een Grammy voor. Ook ontving hij een Grammy voor Best Rap Collaboration for No Church in the Wild (samen met Jay-z & Kanye West).

Odd Future
Oceans carrière begon als songwriter voor diverse artiesten als Brandy, Justin Bieber en John Legend. Zijn grote doorbraak kwam in 2010 toen hij zich aansloot bij hip hop collectief Odd Future, waar hij nog steeds deel van uitmaakt.

Uit de kast
Frank Ocean is niet alleen bekend geworden om zijn muziek. Op 4 juli 2012 maakte de zanger in een open brief bekend dat zijn "eerste echte liefde een andere jongen was". Hiermee is hij een van de eerste grote hiphopartiesten die er openlijk voor uitkomt biseksueel te zijn.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/PmN9rZW0HGo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1Zyb0RfdZiRvTrWxpLnghfpvWVj1LbUo24AZ2YTdV7ME/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie