Events

Foto's & video Hi5 Rhythm For Success

  1. Newschevron right
  2. Foto's & video Hi5 Rhythm For Success
Vrijdag 21 mei ging het dak eraf in de HMH tijdens Hi5 Rhythm For Success. Zo waren er spetterende optredens van o.a Caro Emerald, The Opposites, Imran Khan, Gregor Salto, Eva Simons, Pam Feather, Ryan Shaw, The Temptations en nog veel meer! Host van de avond was comedian Jörgen Raymann.

Natuurlijk was ook FunX aanwezig bij dit grootse event om voor jouw live verslag te doen op locatie. Er was zelfs een ware FunX Studio in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Fernando dook backstage en maakte de volgende impressie:Foto's


Klik hier om alle foto's te bekijken!

Hi5 Award
Tijdens Hi5 Rhythm For Success werd ook de Hi5 Award uitgereikt. Deze ging naar Oud-profvoetballer Sigi Lens. Hij ontving de prijs voor zijn wilskracht, doorzettingsvermogen en belangeloze betrokkenheid bij de maatschappij. Naast deze award zijn vijf stimuleringsprijzen uitgereikt.

Line-up
Op Rhythm for Success stonden in totaal tien acts live on stage. Hieronder vind je een korte biografie van alle artiesten:

Winne
Winston Bergwijn, beter bekend als Winne, is een Nederlandse rapper uit Rotterdam. Als kind van anderhalf jaar oud verhuist Winne van Paramaribo naar Rotterdam. in 2005 werd de rapper nationaal bekend met de track Top 3 MC. Een jaar later tekende hij een contract bij Top Notch. Vorig jaar kwam dan eindelijk zijn debuut album Winne Zonder Strijd uit.

Caro Emerald
Caroline Esmeralda van der Leeuw is een Nederlandse zangeres, beter bekend onder haar artiestennaam Caro Emerald. Ze kreeg met haar single Back it up die op 6 juli 2009 uitkwam Nationale bekendheid. Ze studeerde in 2005 af in de vakken jazz en zang aan het conservatorium. Haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor kwam in januari uit.

Imran Khan
Imran Khan is een Nederlands-Pakistaanse zanger. Samen met de Turkse producer Eren E. en Lucky (ex-North Side Connection) uit Amsterdam maakte hij de track bhangratune Ni Nachleh. In augustus 2007 behaalde de track de nummer één positie in de XChart. In juli 2009 verscheen zijn nieuwe album Unforgettable en de nieuwe single Amplifier. Deze track werd net als zijn eerste hit de diXte!

Pam Feather

Pam Feather werd geboren in Rotterdam. Ze begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Feather deed mee aan diverse talentenjachten. Kort hierna was ze te zien tijdens verschillende tv-optredens. In maart 2009 bracht ze haar eerste single Phone Call uit. Tien maande later bracht ze haar tweede single Cannot Change The Weather uit. Haar debuutalbum Feather Tales is nu uit.

Ryan Shaw
Ryan Christopher Shaw is een soulzanger uit Amerika. Ryan Shaw werd in Nederland bekend in de laatste weken van 2009 met zijn nummer It Gets Better. In 2007 bracht hij in de VS zijn debuut-cd This is Ryan Shaw uit, wat daar op 22 eindigde in de Billboard Heatseekers-lijst. Op 5 maart van dit jaar bracht de zanger zijn tweede album It Gets Better uit.

The Temptations
The Temptations is een Amerikaanse band, met hun hoogtepunt in de jaren 60. Samen met The Supremes waren zij de echte hitsellers van Motown. Volgens velen waren The Temptations even belangrijk voor de soul als The Beatles voor de rock. De groep werd gevormd in 1961 in Detroit. Het was een samenstelling van twee plaatselijke groepen uit Detroit, The Primes en The Distants.

Dennis Edwards
Dennis Edwards (Birmingham (Alabama), 3 februari 1943) is een Amerikaanse soulzanger. Het meest bekend is hij als opvolger van David Ruffin als leadzanger van de succesvolle Amerikaanse soulgroep The Temptations. In 1984, na zijn tweede ontslag van The Temptations, startte Dennis Edwards zijn solocarrière bij Motown.

The Opposites
The Opposites bestaat uit Willem de Bruin uit Noordeinde en Twan van Steenhoven uit Heiloo. Het duo, dat onder contract staat bij platenlabel Top Notch, heeft drie albums uitgebracht: De Fik Erin, Begin 20 en het dubbelalbum Ik Ben Twan / Succes dat dit jaar uitkwam. Hun laatste singles Broodje Bakpao, Licht Uit en Brief Aan Jou werden de diXte op FunX!

Eva Simons
Eva Simons is een Nederlandse zangeres. In juli 2009 kreeg ze een internationaal platencontract aangeboden door EMI. Ze werd door de platenfirma opgemerkt nadat haar lied Silly Boy op YouTube verscheen als een samenwerking tussen Rihanna en Lady Gaga, geproduceerd door Timbaland. Dit zorgde er voor dat meer dan tien miljoen mensen het nummer hadden beluisterd.

Gregor Salto
Een eclectische mix van Soul, Latin, Afro, Jazz en House. Zo laat zich de muziek van Gregor Salto het best omschrijven. Salto (wat Latijn is voor 'ik dans') werd bekend van zijn grote hit Can't Stop Playing met Dr. Kucho in 2005. Sinds die tijd is hij allerminst stil blijven staan. Naast produceren, treed hij nog regelmatig op als dj en runt hij zijn eigen platenlabel G-Rex Music.

Voor meer informatie ga je naar: www.hi5.nl
Ster advertentie
Ster advertentie