Events

FunX presents Tinashe

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Tinashe
Tinashe gaat je op 6 maart in de Amsterdamse Paradiso Tolhuistuin niet alleen betoveren met haar mooie verschijning; de r&b zangeres brengt je in extase door haar vetste tracks voor je te zingen. Wil je deze dikke performance van dichtbij meemaken? Dat kan! FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg, hou je radio dus goed in de gaten!

Online
Je kan ook via FunX.nl in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Tinashe brak vorig jaar door met het door Schoolboy Q ondersteunde nummer 2 On. Na haar doorbraak wist de r&b zangeres weer een hit te scoren met Pretend waar A$AP Rocky lustig op losrapt. Haar muzikale carrière loopt sindsdien als een sneltrein. Ze wordt inmiddels door verschillende artiesten uitgenodigd om de vocal booth in te duiken voor geluidsopnames. Tinashe werkte zo onder andere samen met Usher en Kid Ink.



{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1acnGq83IqGWdADdlrgrrEwbRcWSuPV5lQmfrexdS8Ho/viewform?embedded=true" width="550" height="900" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie