Events

Roots & Routes en George Clinton zoeken talent!

  1. Newschevron right
  2. Roots & Routes en George Clinton zoeken talent!
Wanneer jij getalenteerd én heel gemotiveerd bent en je wil jezelf ontwikkelen op het gebied van muziek, dans of media, dan is hier een tip! Ga in de zomer naar "school".

Roots & Routes organiseert namelijk in juli en augustus een twee weken durende international summerscool. En in die weken gebeurt er veel.


Je zult niet stil zitten of passief toekijken. Welnee, je gaat zelf muziek maken, een choreografie dansen of een filmcamera bedienen. Tijdens de summerscool volg je samen met andere talenten uit Europa meerdere workshops, masterclasses en clinics.
En het resultaat van die twee weken hard werken, is natuurlijk ook te zien tijdens een optreden in Rotterdam!
Het mooie is, dat dit jaar ook funklegende George Clinton een masterclass gaat geven. Wie de andere masters zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

De Roots & Routes International Summerscool vindt plaats van 16 juli tot met 2 augustus in Rotterdam. Maar meer informatie over aanmelden enzo lees je op de Roots & Routes site.

Om alvast in de sfeer te komen, hier een classic one van funkopperman en "visionair" George Clinton: Paint the white house black!

{youtube}Dxl4lQ8tmdM{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie