Events

3 dagen No Label feest in Utrecht

  1. Newschevron right
  2. 3 dagen No Label feest in Utrecht
Vanaf vrijdag 29 oktober aanstaande tot met zondag 31 oktober staat heel Utrecht in het teken van het event No Label. En wat dat dan wel mag inhouden? Denk aan een festival met op elke dag op meerdere lokaties in de Domstad een optreden.
De organisatie Culturele Zondag wil met No Label laten zien dat er heel wat verse creatieve talenten in de stad te vinden zijn. Maar wat kun je gaan zien dan?

In ieder geval zijn er veel gratis optredens op de No Label Stage met op de vrijdagavond de aftrap door Habek met een Blockparty op het Neude! Op zaterdag kun je rondstruinen op de No Label Market waar je werk kunt vinden van jonge designers en labels. De zaterdagavond is gereserveerd voor de No Label Museum Club Night. Negen musea gooien de deuren wagenwijd open voor clubminnend publiek want dan zijn er verschillende optredens te zien. Zoals de broers van Rocky City die optreden in het Geldmuseum of hiphopcollectief met alleen vrouwelijke dj's in het AAMU Museum.
Zondag gaat het festival nog steeds door en kun je kijken naar dansproducties of in een intieme setting luisteren naar live muziek.

Op de site kun je het allemaal zelf uitzoeken. En het festival is grotendeels gratis, maar voor b.v. de No Label Museum Club Night moet je wel een kaartje hebben.
Twee kaartjes liggen hier en wil je daar heen als recensent? Stuur dan vóór woensdag 27 oktober a.s. het onderstaand formulier in!
{rsform48}
Ster advertentie
Ster advertentie