Events

FunX presents Kassav

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Kassav
Kassav zet de Melkweg op vrijdag 18 april op z'n kop! De populairste zouk groep aller tijden zorgt dat je op die avond lekker los kan gaan op hun vetste hits. Jij kan bij dit concert aanwezig zijn want FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg! Hou je radio dus goed in de gaten!


Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Kassav
De grondleggers van zouk hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Kassav levert al meer dan 30 jaar de lekkerste kadans, zouk love, soukous en kompa nummers. Mensen van verschillende generaties zijn bekend met hits als Zouk la sé sèl médikaman nou ni, Sye Bwa en Oh Madiana.

De artiesten uit Martinique/Guadeloupe teren niet alleen op hun oudere hits. Zo lanceerden ze vorig jaar nog een nieuw album en een aantal clips. Van deze cd belandde het nummer 'Pa Lagé Mwen' een paar maanden geleden nog op de eerste positie in de Latin Top 30!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1zLscPnvva6EHkWs40v2YSg7rgqlMGkFTv3TFt9-KmFc/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie