Events

Win allereerste kaarten voor Wiz Khalifa!

  1. Newschevron right
  2. Win allereerste kaarten voor Wiz Khalifa!
Maandagochtend werd bij START bekend gemaakt dat Wiz Khalifa op 3 oktober weer naar Nederland komt. De kaartverkoop voor zijn show in de Heineken Music Hall is nog niet eens gestart, maar jij kan bij FunX al in het bezit komen van de aller aller allereerste kaarten! Deze hele week doet Fernando in Start deze exclusieve kaarten van de hand; hou je radio in de gaten!

Win!

Je kan bovendien via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op kaarten voor Wiz Khalifa, zoals Soraya die vanochtend de allereerste tickets won.

Doorbraak

Wiz brak enkele jaren geleden door met zijn megahit 'Black 'n Yellow'. Dit was het eerste nummer waarvoor de Amerikaanse rapper genomineerd werd voor een Grammy Award. Het was ook zijn eerste single die op de hoogste positie in de Billboard 200 belandde. Zijn muzikale carrière kreeg een enorme boost en ook zijn album 'Rolling Papers' belandde op #1 in de US Rap en r&b charts. De muzikant wist hier nog meer succes mee te boeken dan met zijn voorgaande cd's.

Deze prestatie wist Wiz Khalifa voor zijn meest recente album 'O.N.I.F.C.' weer te herhalen. Met deze cd, die in december werd uitgebracht, heeft hij ook de hoogste positie in de US r&b en rap charts veroverd.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1wPcZy-keMBbtwlm0dXsXlwbMZfY0rxHBlPikZh8u5cY/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie