Events

Sulimar Cook de nieuwe Queen Fernandes Zomercarnaval

  1. Newschevron right
  2. Sulimar Cook de nieuwe Queen Fernandes Zomercarnaval
Sulimar Cook is de opvolger van Queen Fernandes Zomercarnaval 2010 Laila Blancheville. De 25-jarige Arubaans/Kaapverdiaanse werd afgelopen zaterdag tijdens de spannende verkiezing gekroond tot de Queen van 2011. Ze moest het opnemen tegen acht kandidates.

Proces
De afgelopen weken werden alle deelnemers klaargestoomd voor de verkiezingen. Het programma 'Queens The Summerschool' was op RTV Rijnmond te volgen. Mensen hadden de mogelijkheid om op de site van de tv-zender te stemmen op hun favoriete dame. Meer dan 10.000 mensen hebben uiteindelijk hun stem uitgebracht. De jury had uiteindelijk het laatste woord en riep Sulimar uit tot koningin van het Zomercarnaval. Het panel bewonderde haar uitstraling en geweldige dansshow.

Ambassadrice
Cook is nu een jaar lang ambassadrice van het Fernandes Zomercarnaval. Volgend jaar reist ze af naar een tropisch carnaval voor het evenement. De First Runner Up is Ingeilla Moscat Santana uit Amersfoort, gevolgd door de Second Runner Up Nailys Martina uit Rotterdam.

Droom
"Nee dit kan gewoon niet waar zijn! Dit is echt een droom die uitkomt. Ik loop al zo lang mee en ik heb echt alles gedaan" , aldus Sulimar. "Om nou ook een prijs te krijgen voor beste kostuum, beste dans, beste alles, laat gewoon zien dat mijn hart echt bij carnaval ligt omdat ik 't gewoon allemaal zelf heb gedaan", voegde de winnares er nog aan toe.

Ster advertentie
Ster advertentie