Events

FunX presents Eddie Griffin

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Eddie Griffin
Het is weer even tijd om je lachspieren aan het werk te zetten met Eddie Griffin! De Amerikaanse comedian staat op 10 november in het Rotterdamse Theater Zuidplein en 20 november in de Amsterdamse Melkweg. Hou je radio met een big smile in de gaten; FunX geeft deze week al lachend kaarten weg!

Via FunX.nl kan je kaarten winnen voor Theater Zuidplein. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

Eddie Griffin laat je al sinds de jaren 90 over de vloer rollen van het lachen. De comedian heeft zowel op het witte doek en als stand-up comedian zijn strepen dik verdiend. Zo had hij een rol in grappige films als Undercover Brother, Deuce Bigalow, Norbit en de sit-com Malcolm & Eddie.

Als stand-up comedian brak hij door met een rol in Def Jam Comedy. Daarna volgden verschillende succesvolle soloshows. Hij heeft bovendien een een plek weten te bemachtigen in Comedy Central's 'Top 100 Greatest Stand-Up Comedians of All Time'.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1BMtO_ZM3ME0CauMnQL7YveH3STVOSURNj7qqjZs-1NM/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie