Events

FunX presents Latin Village. WIN KAARTEN!

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Latin Village. WIN KAARTEN!
Op zondag 30 juni is het weer tijd voor het Latin Village Festival. Een dag lang staat Spaarnwoude in het teken van heerlijke tropische sounds en jij kan erbij zijn! FunX geeft namelijk deze hele week in verschillende shows kaarten weg; hou je radio dus goed in de gaten!

Je kan bovendien via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten voor Latin Village.

Latin Village wordt dit jaar alweer voor de negende keer georganiseerd. Op maar liefst zes podia kan je genieten van allerlei soorten muziek. Salsa vormt het hart van het festival maar ook genres als Latin House, Merengue, Bachata, HipHop, Afro beats, Kuduro en Moombathon komen voorbij.

Live on stage staan onder andere Gregor Salto, D-Rashid, Benny Rodrigues, FS Green, Keizer, The Partysquad, Winne en The Flexican.

FunX
Ook FunX is erbij! We zenden live uit vanaf locatie met een mobiele studio en de FunX-reporters houden je de hele dag op de hoogte van het laatste festivalnieuws. Op FunX.fm kan je live meekijken via de live stream en check je de hele dag de laatste pics & vids.

{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1e9TTG23TeFE3wDjONfiJ1elqFWNOcrkS-EbBdQljtJM/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie