Events

FunX presents Brian McKnight en Eric Benét

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Brian McKnight en Eric Benét
Je kan op 30 januari lekker genieten van de zwoele slowjamz van Brian McKnight en Eric Benét! De twee R&B-grootmeesters geven dan een concert in de Amsterdamse Melkweg. Jij kan op die zwoele avond aanwezig zijn want FunX geeft deze hele week in verschillende shows kaarten weg voor dit concert. Hou je radio dus goed in de gaten!

Je kon ook via FunX.fm in de prijzen vallen, maar de actie is helaas afgelopen.

Brian McKnight

Je hoeft eigenlijk niet uit te leggen wie Brian McKnight is. Wie van R&B houdt, kent de veteraan die al 13 albums op zijn naam heeft staan. Ruim de helft daarvan heeft hem goud of platina opgeleverd dankzij singles als 'Back At One', 'Anytime' en 'Still'. In de afgelopen jaren maakte Brian McKnight niet alleen muziek, maar de zanger stond ook op de planken in Broadway, presenteerde een radioshow en had zijn eigen late night talkshow 'The Brian McKnight Show'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Eric Benét

De soul groove en R&B van Eric Benét kennen R&B-lovers onder andere van de hits 'Spend My Live With You', 'Sometimes I Cry' en 'Georgy Porgy' met Faith Evans. Mede dankzij deze singles won Benét met het album de Soul Train Music Award en werd hij genomineerd voor een Grammy. Het meest recente album 'The One' bracht Eric Benét vorig jaar uit op zijn eigen label Jordan House Records.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/14A-Jh-dkrRUJCayMqC0dhqqibyxoJ3QV-gptUkV4oJY/viewform?embedded=true" width="550" height="800" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie