Events

FunX presents TGT

  1. Newschevron right
  2. FunX presents TGT
Zaterdag 29 maart wordt één van de zwoelste avonden van het jaar! De mannen van TGT, Tyrese, Ginuwine en Tank maken voor hun Three Kings On Tour een tussenstop in de Heineken Music Hall. Jij kan hun optreden van dichtbij meemaken want FunX geeft deze hele week in verschillende shows 'Golden Circle' kaarten weg! Hou je radio dus goed in de gaten!


Je kan ook via FunX.fm in de prijzen vallen. Wat moet je doen? Scroll naar beneden, vul je gegevens in en geef het juiste antwoord op de onderstaande vraag om kans te maken op twee kaarten!

TGT
Top r&b zangers en vrienden Tyrese, Ginuwine en Tank besloten in 2007 om hun krachten te bundelen en de groep TGT te starten. Ondanks een goede start moesten ze hun plannen voor hun debuutalbum toch uitstellen. Dit kwam omdat elk groepslid onder contract stond bij een ander label. In 2012 was het lange wachten voorbij en konden ze samen tekenen bij Atlantic Records. Hierdoor konden ze eindelijk het album 'Three Kings' werken dat vorig jaar in augustus werd uitgebracht. De belandde op de eerste positie in de Amerikaanse R&B album charts!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.{source}
<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/1f00XQ0-CQhBnDLWu3dSiK3f12_4GspaU1NY4wa540_0/viewform?embedded=true" width="550" height="850" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Bezig met laden...</iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie