Events

FOTO'S & VIDEO: Shareena Dwarka is Miss India Holland 2010

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S & VIDEO: Shareena Dwarka is Miss India Holland 2010
Shareena Dwarka is zondagavond gekroond tot Miss India Holland 2010. Een titel voor talentvolle en mooie Nederlandse dames met Indiase roots die met beide benen in de maatschappij staan. FunX presentator Fernando was aanwezig en sprak met verschillende mensen, waaronder de winnares. Bekijk de videoreportage hieronder!De Miss India Holland verkiezingen vonden plaats het Atrium van het Haagse stadhuis waarbij twaalf bloedmooie meiden het tegen elkaar opnamen. In een Westernronde, een Indianronde en een talentenronde moesten de meiden hun beste beentje voor zetten.

Dubai
Als Miss India Holland gaat Shareena Nederland vertegenwoordigen in de wereldwijde verkiezing in Dubai. Verder wordt er een website en een fotoshoot voor de Indiase gemaakt. Als klap op de vuurpijl kan ze een jaar lang gratis haar haren en nagels laten doen.

Goede doel
Maar zoals elke Miss zal ook Shareena zich in gaan zetten voor het goede doel. “Mijn moeder is vlak voor de verkiezing naar Sri-Lanka geweest. Daar zag ze een weeshuis waar meisjes en dames wonen die zich niet eens normaal kunnen wassen omdat er altijd jongens mee konden kijken en er geen geld was om beschutting te kopen.”

Toen Shareena’s moeder terug kwam zei ze: ‘Ik wil hier heel graag iets aan doen’. Shareena: “Ik zei haar toen dat ik ging helpen wanneer ik de titel binnen had. Met dat stukje extra beroemdheid gaan dingen net wat makkelijker.” Toen de nieuwbakken Miss haar titel binnen had, knuffelde haar moeder en zei: “Mam, Sri-Lanka. Je weet het he?”

Overige titels
Naast de Miss India Holland titel zijn er ook subtitels uitgereikt. Dit jaar ging de titel van ‘Miss Charity’ naar Premika Boedhoe. Samen met Miss India Holland 2010 zal zij een aantal projecten in India gaan ondersteunen, waaronder een aantal schoolprojecten in Rajasthan, India.

Tweede plaats Miss India Holland 2010: Shayenne Ramlal
Derde plaats Miss India Holland 2010: Chandeni Baboelal
Miss Charity: Premika Boedhoe
Miss Performance: Shayenne Ramlal
Miss Symphatica: Chandeni Baboelal
Miss Photogenic: Cheefanie Hari

Bekijk de foto's!


De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement. Beluister hieronder het interview met directeur Sharla Rambhadjan.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/AW_MissIndiaHolland.wma{/wmaremote}
Ster advertentie
Ster advertentie