Events

Win kaarten voor de FunX DJ Battle-finales!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Win kaarten voor de FunX DJ Battle-finales!

Donderdagavond 29 maart nemen getalenteerde dj's het in een boksring tegen elkaar op tijdens de finales van de FunX DJ Battle in de Rotterdamse Annabel! Tussen de dikke optredens van SBMG, Dopebwoy en I Am Aisha door beslissen kritische juryleden DJ Flava, DJ Irwan, DJ Abstract én DJ Superior ook in de tweede editie van het FunX-event weer over het lot van de dj's.

Jury + publiek = winnaar

Rugged won vorig jaar de FunX DJ Belt na een bloedstollende finale tegen Greg Millz. Anders dan vorig jaar heeft het publiek ook een rol in de keuze van de uiteindelijke winnaar. De juryleden van de FunX DJ Battle letten dit jaar niet alleen op de overgangen, maar ook op het publieksgeluid dat de dj's weten te genereren. Meld je onderaan dit artikel dus snel aan voor tickets voor de FunX DJ Battle-finales en laat je die avond horen!

Hoe werkt de FunX DJ Battle?

Tot 29 maart nemen wekelijks op woensdag twee getalenteerde dj's het in de voorrondes tegen elkaar op in Start bij Fernando. De dj's krijgen allemaal dezelfde opdracht: mix in twee minuten zoveel mogelijk tracks in elkaar. Degene met de meeste songs mag door naar de finale op 29 maart! Ben jij een dj én zeker van je mixing skills, dan maak je hier nog kans op de laatste plaatsen in de voorrondes.

Mooie prijzen

Vorig jaar won Rugged de FunX DJ Battle en dit jaar staat de winnaar ook heel wat moois te wachten. De gloednieuwe kampioen krijgt de felbegeerde FunX DJ Belt mee naar huis, maar daar blijft het niet bij! De winnaar mag ook draaien op de prestigieuze FunX Music Awards én krijgt drie maanden lang een eigen uur op de vrijdagavond van FunX!

FunX DJ Battle

Wil jij met een vriend of vriendin naar de finales van de FunX DJ Battle? Geef je dan op, want FunX geeft heel veel kaarten weg! Wie weet staan jullie dan van 22:00 tot 04:00 te feesten tijdens de FunX DJ Battle!

{rsform 44}
Ster advertentie
Ster advertentie