Events

Mamoun Elyounoussi als Soukri op tv

  1. Newschevron right
  2. Mamoun Elyounoussi als Soukri op tv
De 21 jarige acteur Mamoun Elyounoussi is op zondagavond 12 april op Nederland 2 te zien in de telefilm 'Coach'. Mamoun heeft al eerder zijn acteerkunsten laten zien in jeugdfilms als Polleke en het Paard van Sinterklaas. Maar nu speelt hij de mooie rol van Soukri, eindelijk in een film voor volwassenen.
Zoals de titel al verraadt, gaat het over een coachingstraject voor Soukri. Hij krijgt hulp in de Nederlandse taal van Suzanne, een welgestelde dame uit Amsterdam Zuid.

Het verschil tussen de jongen en de coach wordt op een komische manier in beeld gebracht. Suzanne (geweldig neergezet door Anneke Blok) biedt alle hulp aan Soukri. En daar gaat het dus fout.
Suzanne is zo begaan met haar "projectje" dat zij bewust wordt van het feit dat haar huwelijk met de plastisch chirurg niks meer voorstelt. Er is meer in het leven..en dat laat deze televisiefilm je heel goed zien. Zonder dat het zo'n zwaar verhaal wordt met een opgeheven vingertje.

In FunXtra zondag 12 april tussen 14.00-15.00 uur hoor je Mamoun over zijn rol en wat hij wil bereiken. En oh ja, hij biedt ook nog wat aan. Wat? Luister maar:
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/MamounTelefilm.wma{/wmaremote}

Coach kun je nog voor paar weken bekijken op deze link
En hier de trailer:
{youtube}6UxAacBWScg{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie